My FaCeBoOk PaGe..^^v

Tuesday, 15 March 2011

New Segment 4 all.. "FrEe StYLe SeGmEnT " :-))

Assalamualaikum&salam 1 Malaysia...

 Lama betul rasanya saya tidak masukkan entry..tapi itu r kenyataan..busynyerr xtau r...nak tambah kenalan pom jadi terbantut...tekanan kian terasa apabila tarikh final exam semakin dekat iaitu bermula pada 11.4.2011..assignment masih berlambak..dugaan betul...tension tu tension juga tapi blog sayang untuk ditinggalkan begitu sahaja...agaknyer ini mungkin entry saya yang last buat masa sekarang n after final exam, akan ada lagi entry baru (bukan nk terus stop tau...)...



Adakalaya tekanan ni bagus juga kerana saya terfikirkan 1 idea untuk dikongsi bersama semua...blog perlu diteruskan n pikir punyer pikir idea yang agak bernas ini pom muncul dengan khidmat nasihat roomate saya juga  n beliau menyokong n sarankan juga supaya saya mencuba meneruskan idea ini supaya blog tersayang ni terus ON serta dapat menambah kenalan baru yang comey2 n handsome2 sumenyerrr....huhu

Bebel punyer bebel sya ni still xbagitau apa ideanyer...segment ini terbuka kepada semua orang..semua orang pasti ada yang sedang dilamun cinta, tengah putus cinta, sakit hati n sebagainya...apa kata anda luahkannya dengan join segment ni...anda boleh masukkan kata2 jiwang, pantun,  puisi tentang CINTA, PUTUS CINTA yang berkenan di hati n mahu dikongsi bersama semua...gaya anda adalah bebas tiada format pom seperti mase sekolah2 dulu masa nk karang karangan tp jangan lari dari format ni..huhu..memang xde hadiah tp apa slhnyer kite sama2 share bakat kite..xsemstinyer kena ada pengalaman br ley create something special..sume ley reka n y penting u all happy kan..:-))


nak join??..ini cara-cara yang termudah sekali..:-))

1. Anda perlu put this banner pada entry anda tau vs URL sekali tau..huhu

2. Nyatakan tajuk entry anda...bagi "FrEe StYLe SeGmEnT "
3. Kalau boleh TAG r 2 ORANG KAWAN tp if lebih lagi bagus...n peringatan, anda perlulah maklumkan kepada kawan2 anda tu bhw mereka telah ditag..bukan apa, takut kena saman kan..:-))
4. if sudi n ada lebih masa, anda ley komen n kritik blog saya, apa y perlu ditambah atau dikurang n apa2 jew r ek..
tq dear..

Tarikh tamat: 24.4.2011

Sama-sama r kita join...boleh share luahan hati anda dengan semua...luahkannya dalam bentuk pantun, nurkilan atau apa2 aja...selamat menyertai segment ni...huhu:-))

ni saya punyer kata2 kjiwang..saya ni xreti sangat nak karang benda2 camni, tp saya cuba k, harap2 xde y nak termuntah..huhu





huhu..itu saja r pantun n nurkilan saya..xsehebat rakan2 ku yang lain...jangan malu2 n segan2 nak share kemampuan masing2..emm..saya nk tagged beberapa orang rakan blog saya...

Jom join n tq 4 ur support my lovely blogger...:-))








8 comments:

  1. dik akak nk jiwang ngan sapo? sesuai ko akak nk joint?

    ReplyDelete
  2. boleh2...segment ni terbuka buat semua...gaya bebas...:-))

    ReplyDelete
  3. perr...kena mengarang ayat jiwang yea yea wak....hahhaha pepun i try the bezzz....kahkahkah...poyo jew diriku....hahhaha

    ReplyDelete
  4. apa2 pom ley, xsemestinyer jiwang...sedih pom ley..kita share same2..huhu
    tq 4 ur support..:-))

    ReplyDelete
  5. alahai,ni yang lomah ni..ayat-ayat cenggini..ditambah pulak,x de pengalaman dalam bidang-bidang cinta ni

    ReplyDelete
  6. nisha: xsemestinyer ayat2 jiwang, ayat2 biase pom ley gak..asal luahan hati yang ley share dgn geng2.huhu

    ReplyDelete
  7. waaaaaaaaaaaa great ....... mesti kaitan dgn cinta lah ni erk....
    drop by to leave a comment....

    ReplyDelete
  8. NormaLiza:semua boleh liza, ttg cinta@putus cinta@tentang kisah2 sedih...jom r join ek...huhu

    ReplyDelete