My FaCeBoOk PaGe..^^v

Sunday, 31 July 2011

Ramadhan tiba lagi...

emmm...bulan ramadhan tiba lagi setelah setahun berlalu..sekejap je..
tapi sedih juga ramadhan kali ni saya berpuasa sorang-sorang sahaja di UKM..
teringat pula berpuasa bersama family...memang sedih tapi saya kena tabah dan bersabar demi menruskan perjuangan...huhuhu

Dugaan betul puasa kali ini, kebanyakan cafe di setiap kolej tutup coz xramai student sekarang coz waktu cuti sekarang...sedih juga..terfikir juga, esok nak berbuka dgn apa, maybe dengan sardin kot...huhu

petang tadi(31.7.2011), dari Kolej Rahim Kajai saya pergi ke Kolej Ungku Omar dgn niat nak cari kedai yang buka n beli something untk juadah puasa esk seperti roti, mamee n ape2 jew, tapi yang sedihnya, roti da expired pulak..Pusanika UKM confirm tutup juga...memang berjalan je saya hari ni, letih betul...nan tak nak besok kena jalan jauh lagi untuk cari makanan..huhu

sambil jalan sambil tengok sekeliling, takut ada monyet jugak...
segala makanan yang dibeli kena sorokkan n xboleh bagi monyet nampak, nanti kena kejar...huhu
nasib baik ada bawa beg galas, boleh sorokkan makanan kat dalam tu...
memang lawak r...

bila bosan jalan sorang-sorang, nyanyi la sorang2, then ketawa pulak coz ingat balik kenagan-kenangan lama..
bila da keseorangan, memang camni jadinya...lebih2 lagi rindu kat family...
inilah dugaan mencari ilmu namanya..huhu

harap2, semuanya berjalan lancar...
Selamat menyambut Bulan Ramadhan A-Mubarak keapada semua..
puasa penuh tau..huhu

No comments:

Post a Comment